ENALIO Suites

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Assos-Lechaio
ENALIO Suites Genel
ENALIO Suites Öne Çıkan Resim
ENALIO Suites Dış Mekan
ENALIO Suites Dış Mekan
ENALIO Suites Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
ENALIO Suites
Iraiou & Konstantinou Kanari Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Assos-Lechaio

Corinth bölgesindeki ENALIO Suites misafirlere deniz kıyısında, Antik Korint ve Antik Corinth Arkeoloji Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Apollo Tapınağı ile 6 km ve Corinth Tarih ve Folklore Müzesi ile 7,3 km mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz ve spa küveti gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır. 30 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, Deniz Manzaralı (1st floor, stair access only)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (1st floor, stair access only)
Stüdyo
Stüdyo
Deluxe
Deluxe Süit
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (1st floor, stair access only)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x