Empire Suites Hotel

Puerto Princesa
Empire Suites Hotel Genel
Empire Suites Hotel Öne Çıkan Resim
Empire Suites Hotel Dış Mekan
Empire Suites Hotel İç Mekan
Empire Suites Hotel İç Mekan
Image More +13 fotoğraf
Empire Suites Hotel
Rizal Avenue , Puerto Princesa

Empire Suites Hotel misafirlere Puerto Princesa merkezinde, NCCC Mall Palawan Alışveriş Merkezi yakınında ve SM City Puerto Princesa Alışveriş Merkezi ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mendoza Parkı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Plaza Cuartel ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Clever Kitchen ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

38 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, kuaför ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x