Empire Apartment Hotel

Capricorn Touristic Region, Rockhampton
Empire Apartment Hotel Genel
Empire Apartment Hotel Genel
Empire Apartment Hotel Öne Çıkan Resim
Empire Apartment Hotel Dış Mekan
Empire Apartment Hotel Dış Mekan
Image More +106 fotoğraf
Empire Apartment Hotel
1-5 East Street Capricorn Touristic Region, Rockhampton

Empire Apartment Hotel konaklamanızda Rockhampton merkezinde, Pilbeam Tiyatrosu ve Rockhampton Sanat Galerisi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı apart daire Rockhampton Hastanesi ile 2,4 km ve Stockland Alışveriş Merkezi ile 3,1 km mesafede.

Apart dairede yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 13.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 120 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Rockhampton bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 1722 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Deluxe
Deluxe Apart Daire, Nehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Apart Daire, Şehir Manzaralı
Apart
Apart Daire, Nehir Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Nehir Manzaralı
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x