Emperor's Suites

Metro Luzon Urban Beltway, Silang
Emperor's Suites Öne Çıkan Resim
Emperor's Suites Dış Mekan
Emperor's Suites Dış Mekan
Emperor's Suites Dış Mekan
Emperor's Suites İç Mekan
Image More +5 fotoğraf
Emperor's Suites
134 Litlit Metro Luzon Urban Beltway, Silang

Silang bölgesindeki Emperor's Suites konaklamanızda, Enchanted Kingdom ile 17,2 mi (27,7 km) ve Sky Ranch Eğlence Parkı ile 9,1 mi (14,6 km) mesafede olacaksınız. Bu otel The Riviera Golf Club ile 4,4 mi (7,1 km) ve Pembe Rahibeler Manastırı ile 7,3 mi (11,7 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Stüdyo Süit
Room
Economy Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x