Emozioni d'Estate

Sulcis Iglesiente, Pula
Emozioni d'Estate Öne Çıkan Resim
Emozioni d'Estate Dış Mekan
Emozioni d'Estate Dış Mekan
Emozioni d'Estate Dış Mekan
Emozioni d'Estate Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Emozioni d'Estate
Via Filippo Vivanet Sulcis Iglesiente, Pula

Emozioni d'Estate misafirlere Pula merkezinde, Giovanni Patroni Arkeoloji Müzesi ve Fichi Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Baia Chia Plajı ile 11,7 mi (18,9 km) ve Is Figus ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Bu oda ve kahvaltı sunan otelde, 5 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x