Emmad Furnished Hotel

Addis Ababa
Emmad Furnished Hotel Genel
Emmad Furnished Hotel Öne Çıkan Resim
Emmad Furnished Hotel Dış Mekan
Emmad Furnished Hotel Dış Mekan
Emmad Furnished Hotel Yerinde Yemek
Image More +77 fotoğraf
Emmad Furnished Hotel
Ring Road , Addis Ababa

Emmad Furnished Hotel misafirlere Addis Ababa (Bole) bölgesinde, “Kızıl Terör” Şehitlerini Anma Müzesi ve Lion of Judah Monument ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Zefmesh Grand Alışveriş Merkezi ile 1,4 mi (2,2 km) ve Selam City Mall ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda Emmad Furnished Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 47 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, spa küveti ve buhar odası dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Stüdyo
Room
Stüdyo
Room
Standard Stüdyo
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Süit, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x