Emerald Hotel

Malia
Emerald Hotel Genel
Emerald Hotel Genel
Emerald Hotel Öne Çıkan Resim
Emerald Hotel Dış Mekan
Emerald Hotel Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Emerald Hotel
Eleytheriou Venizelou 94 , Malia

Bu apart otel misafirlere Hersonissos bölgesinde, plaj yakınında, Malia Beach ve Malia Sarayı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Stalis Plajı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Star Beach Water Park ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Apart dairenin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu apart dairede küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretli kablosuz İnternet sunuluyor. Misafirlerin konforu için kahve/çay makinesi sunulmaktadır ve kat hizmetleri sınırlı olarak verilmektedir; ayrıca ütü/ütü masası istenebilir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x