Emerald Central Palms Motel

Capricorn Touristic Region, Emerald
Emerald Central Palms Motel Öne Çıkan Resim
Emerald Central Palms Motel Dış Mekan
Emerald Central Palms Motel Dış Mekan
Emerald Central Palms Motel Dış Mekan
Emerald Central Palms Motel Kahvaltı
Image More +22 fotoğraf
Emerald Central Palms Motel
19 Esmond Street Capricorn Touristic Region, Emerald

Emerald bölgesindeki Emerald Central Palms Motel konaklamanızda, Emerald Hastanesi ve Emerald Hipodromu ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı motel Emerald Golf Club ile 0,8 mi (1,2 km) ve Central Highlands Turizm Danışma Bürosu ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

The Capricornian yemek servisi için ideal, ayrıca motelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu motelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Executive
Executive Oda (King )
Deluxe
Deluxe Oda (Queen)
Family
Family Oda
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x