Embun Luxury Villas

Janda Baik
Embun Luxury Villas Öne Çıkan Resim
Embun Luxury Villas Dış Mekan
Embun Luxury Villas Dış Mekan
Embun Luxury Villas Kahvaltı
Embun Luxury Villas Yerinde Yemek
Image More +34 fotoğraf
Embun Luxury Villas
Lot 6250 & 6251 Hulu Sum Sum , Janda Baik

Janda Baik bölgesindeki Embun Luxury Villas konaklamanızda, Genting Highlands Tema Parkı ile 16,7 mi (26,8 km) ve Genting Highlands Premium Outlets Alışveriş Merkezi ile 12,4 mi (19,9 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Batu Mağaraları ile 19,9 mi (32,1 km) ve Nuang Dağı ile 7,9 mi (12,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 60-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Yatak Odası (Pool)
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası (Pool)
Room
Villa, 2 Yatak Odası (Pool)
Room
Süit, 1 Yatak Odası (Rainforest View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x