EMBRACE Resort

Out Adaları, Staniel Cay
EMBRACE Resort Genel
EMBRACE Resort Genel
EMBRACE Resort Öne Çıkan Resim
EMBRACE Resort Dış Mekan
EMBRACE Resort Kahvaltı
Image More +105 fotoğraf
EMBRACE Resort
B & G Highway Out Adaları, Staniel Cay

EMBRACE Resort konaklamanızda Staniel Cay Adası bölgesinde, göl üzerinde, Pig Beach ve Thunderball Grotto yakınında olacaksınız. Bu otel Exuma Küçük Adaları Kara ve Deniz Parkı ile 2,5 mi (4 km) ve Turtle Plajı ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Flyin' Pig Cafe restoranı Karayip mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlerehafta içi 8.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Villa, Engellilere Uygun
Honeymoon
Honeymoon Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Jakuzi
Signature
Signature Bungalov, 1 Yatak Odası, Danışma, Köşe
Family
Family Villa
Room
Family Sıra Ev, 3 Yatak Odası
Room
Exclusive Dubleks, 2 Yatak Odası
Room
Exclusive Kır Evi, 1 Yatak Odası, Buzdolabı ve Mikrodalga

Otel Özellikleri

Ulaşım

x