Embassy Suites by Hilton Orlando Airport

Orta Florida, Orlando
Embassy Suites by Hilton Orlando Airport Genel
Embassy Suites by Hilton Orlando Airport Genel
Embassy Suites by Hilton Orlando Airport Genel
Embassy Suites by Hilton Orlando Airport Genel
Embassy Suites by Hilton Orlando Airport Genel
Image More +48 fotoğraf
Embassy Suites by Hilton Orlando Airport
5835 T G Lee Blvd Orta Florida, Orlando

Embassy Suites by Hilton Orlando Airport konaklamanızda Orlando bölgesinde, Nona Gölü VA Tıp Merkezi ile 15,9 km (9,9 mi) ve Orange County Kongre Merkezi ile 18,3 km (11,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu apart daire Universal Studios Florida™ (Universal Stüdyoları) ile 20,5 km (12,7 mil) ve Amway Center ile 30,6 km (19 mil) mesafede.

Amerika mutfağı sevenler için Vista Bar & Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 7.00 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

174 odada mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, spa küveti ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. Misafirler 1 mil içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Orlando bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 3003 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Anti Alerjik
Premium
Premium Süit, 2 Çift Kişilik Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
Room
Süit, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Anti Alerjik
Room
Süit, 2 Çift Kişilik Yatak, Engellilere Uygun, Küvet
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Küvet
Room
Executive Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Premium Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Premium Süit, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x