Em Oi Boutique Hotel

Orta Vietnam, Nha Trang
Em Oi Boutique Hotel Genel
Em Oi Boutique Hotel Genel
Em Oi Boutique Hotel Genel
Em Oi Boutique Hotel Genel
Em Oi Boutique Hotel Genel
Image More +71 fotoğraf
Em Oi Boutique Hotel
60 Phan Chu Trinh, Van Thanh Orta Vietnam, Nha Trang

Em Oi Boutique Hotel misafirlere Nha Trang (Tran Phu Plajı) bölgesinde, Dam Pazarı ve Uzun Thanh Galerisi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bai Dai Plajı ile 15,2 mi (24,5 km) ve Alexandre Yersin Müzesi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda Em Oi Boutique Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LED televizyon bulunan 88 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Oda, Birden Çok Yatak, Şehir Manzaralı (Cozy)
Room
Petite
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı (Roomy)
Room
Panoramic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x