Elyssia Hotel

Pedhoulas
Elyssia Hotel Öne Çıkan Resim
Elyssia Hotel Dış Mekan
Elyssia Hotel Dış Mekan
Elyssia Hotel Dış Mekan
Elyssia Hotel Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Elyssia Hotel
Filoxenias 47 , Pedhoulas

Pedhoulas bölgesindeki Elyssia Hotel misafirlere dağda, Trodos Dağları ve Troodos Visitor Centre ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ayia Triada ile 6,5 mi (10,5 km) ve Trooditissa Monastery ile 7,5 mi (12 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 25 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) ve Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x