Elysium Sea Temple Apartments

Cairns And Barrier Reef, Palm Cove
Elysium Sea Temple Apartments Dış Mekan
Elysium Sea Temple Apartments Dış Mekan
Elysium Sea Temple Apartments Dış Mekan
Elysium Sea Temple Apartments Yerinde Yemek
Elysium Sea Temple Apartments Oda Manzaraları
Image More +34 fotoğraf
Elysium Sea Temple Apartments
26 Veivers Road Cairns And Barrier Reef, Palm Cove

Elysium Sea Temple Apartments misafirlere Cairns (Palm Cove) bölgesinde, Great Barrier Reef yakınında ve Vie Spa Palm Cove ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Cairns Esplanade ile 14,4 mi (23,1 km) ve Palm Cove Plajı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

2 odada mikrodalga fırın ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile jakuzi ve geniş duş başlıkları.

3 açık yüzme havuzu veya 2 spa küveti keyfi sürün ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Stüdyo, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzarası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x