Elysium Butik Hotel

Çeşme, İzmir
Elysium Butik Hotel Öne Çıkan Resim
Elysium Butik Hotel Dış Mekan
Elysium Butik Hotel Dış Mekan
Elysium Butik Hotel Dış Mekan
Elysium Butik Hotel Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Elysium Butik Hotel
Çiftlik mahallesi 1107 Sokak No8 Çeşme, İzmir

Elysium Butik Otel, Çeşme Çiftlikköy Yolu üzerinde yer alıyor. Otele oldukça yakın konumda olan Altınkum Plajı ve Pırlanta Plajı’nı gün içinde sevdiklerinizle beraber dilediğiniz ölçüde değerlendirebilirsiniz. Elysium Butik Otel’de konakladığınızda Fener Yarımadası’ndaki Fener Koyu ve Sepetçik Koyu’na yürüyerek ulaşabiliyorsunuz. Yine Çeşme Kalesi, Çeşme Marina ya da Çeşme Antik Tiyatro gibi turistik destinasyonlara da yürüyerek ulaşmanız mümkün.

Elysium Butik Otel’in konuklara sunduğu güneş terası ve mevsimlik açık havuz, en konforlu imkanlar arasında yer alıyor. Otelde dilerseniz güneşin tadını doyasıya çıkarabilir ve tüm bakımları günlük olarak gerçekleşen havuzda ferahlayabilirsiniz. Havuzda aynı zamanda çok sayıda şezlong ve şemsiye söz konusu. Yine havuzun kendine ait oldukça şık bir barı bulunuyor. Odalar, tıpkı “Elysium” kelimesinin anlamı gibi “gerçek cennet ve sonsuz mutluluğun adresi” anlayışından esinlenerek 13 farklı hikayeye göre tasarlanmıştır.

Günün her saati açık olan restoranda ise Ege ve Akdeniz mutfağından esintiler bulabilirsiniz. Dileyenler günün her saati otelin şık bahçesinde keyifli şekilde vakit geçirebiliyor. Oturma salonunda konuklara ikram edilen içeceklerin tadına varmak için bahçe, oldukça ideal bir seçim. Kahvaltı servisi ise büyük oranda yerel lezzetleri bünyesinde barındırıyor.

13 odadan oluşan Elysium Butik Otel, tüm ihtiyaçlarınıza uygun eşyalarla donatılmış durumda. Odalarda; konfor düzeyi yüksek banyonun yanı sıra uydu kanallı televizyon, minibar, kablosuz internet, saç kurutma makinesi, havlu, terlik, makyaj masası gibi temel gereksinimleriniz bulunuyor. Bu arada sigara içilmeyen odalarda duman detektörleri yer alıyor. Otelde ihtiyaç duyulması halinde çamaşırhaneden de hizmet alabiliyorsunuz. Elysium Butik Otel’e aracı ile gelen misafirler otoparkı ücretiz şekilde kullanabiliyor.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x