Elysian Suites

Anissaras
Elysian Suites Öne Çıkan Resim
Elysian Suites Dış Mekan
Elysian Suites İç Mekan
Elysian Suites Golf
Elysian Suites Kahvaltı
Image More +22 fotoğraf
Elysian Suites
Delfon Anissaras, Crete Island , Anissaras

Hersonissos bölgesindeki Elysian Suites misafirlere deniz kıyısında, Aquaworld Akvaryumu ve Sarakino Çeşmesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Star Beach Water Park ile 3,1 mi (5 km) ve Stalis Plajı ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede.

Apart dairede misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç LED televizyon ve uydu kanalları mevcuttur.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için sauna, spor salonu ve sezonluk açık havuz vardır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit, 1 Yatak Odası
Room
Superior Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x