Elounda Ocean View Suites

Elounda
Elounda Ocean View Suites Öne Çıkan Resim
Elounda Ocean View Suites Dış Mekan
Elounda Ocean View Suites Dış Mekan
Elounda Ocean View Suites Dış Mekan
Elounda Ocean View Suites Dış Mekan
Image More +96 fotoğraf
Elounda Ocean View Suites
Kiperi, Elounda , Elounda

Elounda Ocean View Suites misafirlere Agios Nikolaos bölgesinde, plaj yakınında, Alikes Evleri ve Hiona Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Elounda Yel Değirmenleri ile 1,3 mi (2,1 km) ve Poros Elounda Hristiyan Bazilikası ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve espresso kahve makinesi bulunmaktadır. Tempur-Pedic yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 40-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Apart Daire, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x