Elmo's Hotel

Addis Ababa
Elmo's Hotel Öne Çıkan Resim
Elmo's Hotel Dış Mekan
Elmo's Hotel Kahvaltı
Elmo's Hotel Yerinde Yemek
Elmo's Hotel Yerinde Yemek
Image More +31 fotoğraf
Elmo's Hotel
Gabon Street, meskel flower. , Addis Ababa

Elmo's Hotel konaklamanızda Addis Ababa bölgesinde, Meskel Meydanı ile 3,7 km (2,3 mi) ve Addis Ababa Stadyumu ile 4 km (2,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Medhane Alem Kilisesi ile 4,4 km ve Afrika Birliği Merkezi ile 4,8 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 37 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Club
Club Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Oda
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x