Ellisa Hospitality and Hotel

Accra
Ellisa Hospitality and Hotel Öne Çıkan Resim
Ellisa Hospitality and Hotel Dış Mekan
Ellisa Hospitality and Hotel Dış Mekan
Ellisa Hospitality and Hotel Dış Mekan
Ellisa Hospitality and Hotel Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Ellisa Hospitality and Hotel
Kokrobite Street Mamprobi , Accra

Ellisa Hospitality and Hotel misafirlere Accra (Mamprobi) bölgesinde, Jamestown Deniz Feneri ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Kutsal Üçleme Katedrali ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Labadi Plajı ile 7,9 mi (12,6 km) ve Teshie Plajı ile 11,9 mi (19,1 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Ellisa misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada minibar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Executive
Executive Oda
Room
Deluxe Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x