Ellie's Hotel

Lesser Sunda Islands, Kuta Selatan
Ellie's Hotel Öne Çıkan Resim
Ellie's Hotel Dış Mekan
Ellie's Hotel Dış Mekan
Ellie's Hotel Dış Mekan
Ellie's Hotel İç Mekan
Image More +38 fotoğraf
Ellie's Hotel
Jl Tanan Lawangan No.1, Taman Mumbul Ngurah Rai Bypass Lesser Sunda Islands, Kuta Selatan

Ellie's Hotel misafirlere Nusa Dua (Ngurah Rai Geçidi) bölgesinde, Bukit Yarımadası yakınında ve Bali Nusa Dua Kongre Merkezi ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kuta Plajı ile 7,7 mi (12,4 km) ve Legian Plajı ile 8,8 mi (14,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

10 odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x