Ellen Bay Inn

Seatons Village
Ellen Bay Inn Genel
Ellen Bay Inn Genel
Ellen Bay Inn Genel
Ellen Bay Inn Genel
Ellen Bay Inn Genel
Image More +38 fotoğraf
Ellen Bay Inn
Seatons Village , Seatons Village

Ellen Bay Inn konaklamanızda Seatons Village bölgesinde, Stingray Şehri ile 0,2 km (0,1 mi) ve Nelson Tersanesi ile 14,7 km (9,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Antigua Botanik Bahçeleri ile 15,1 km (9,4 mil) ve St. John Katedrali ile 16 km (9,9 mil) mesafede.

Ellen Bay Inn misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda iPod takma konsolu ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x