Elixirion

Oitylo
Elixirion Genel
Elixirion Genel
Elixirion Genel
Elixirion Genel
Elixirion Genel
Image More +40 fotoğraf
Elixirion
KARAVOSTASI OITILOU , Oitylo

Doğu Mani bölgesindeki Elixirion misafirlere deniz kıyısında, Ionian Sea ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Kelefas Kalesi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Church of Agios Ioannis ile 4,9 mi (7,8 km) ve Church of Taxiarhes ile 4,9 mi (7,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için ELIXIRION ideal; otelin denize sıfır restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, lobide şömine ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x