Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik

Kuzey İsveç, Staden
Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik Genel
Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik Dış Mekan
Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik Dış Mekan
Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik Dış Mekan
Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik
Hotellgatan 9 Kuzey İsveç, Staden

Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik misafirlere Ornskoldsvik merkezinde, The High Coast yakınında ve Paradisbadet Su Parkı ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ornskoldsvik Müzesi ile 0,4 mi (0,7 km) ve Fjallraven Merkezi ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Britanya Mutfağı sevenler için The Bishops Arms ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için minibar olan 135 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Standard Oda
Room
Superior Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x