Elina Apartments Gouves

Gouves
Elina Apartments Gouves Öne Çıkan Resim
Elina Apartments Gouves Dış Mekan
Elina Apartments Gouves Dış Mekan
Elina Apartments Gouves Dış Mekan
Elina Apartments Gouves Dış Mekan
Image More +13 fotoğraf
Elina Apartments Gouves
Thermopilon Street, Crete Island , Gouves

Elina Apartments Gouves misafirlere Hersonissos bölgesinde, plaj yakınında, Ekklisia Agios Konstantinos Kilisesi ve Gouves Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Kandiye Limanı ile 12 mi (19,3 km) ve Star Beach Water Park ile 10,9 mi (17,5 km) mesafede.

Apart dairede oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, Deniz Manzaralı
Family
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x