Eliantos Hotel

Sulcis Iglesiente, Santa Margherita di Pula
Eliantos Hotel Genel
Eliantos Hotel Genel
Eliantos Hotel Genel
Eliantos Hotel Öne Çıkan Resim
Eliantos Hotel Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Eliantos Hotel
Strada Statale 195 Santa Margherita di Pula Sulcis Iglesiente, Santa Margherita di Pula

Pula bölgesindeki Eliantos Hotel konaklamanızda, Spiaggia di Santa Margherita di Pula ve Riva dei Pini Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı küçük otel Baia Chia Plajı ile 6,8 mi (10,9 km) ve Pinus Village ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için küçük otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

14 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için açık havuz ve sauna mevcuttur. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit, Havuz Manzaralı
Room
Süit
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Camera Flessibile
Room
Deluxe Double Room With SPA Package

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x