Eleven Experience - Deplar Farm - All Inclusive

Kuzey İzlanda, Skagafjörour
Eleven Experience - Deplar Farm - All Inclusive Genel
Eleven Experience - Deplar Farm - All Inclusive Öne Çıkan Resim
Eleven Experience - Deplar Farm - All Inclusive Dış Mekan
Eleven Experience - Deplar Farm - All Inclusive Kahvaltı
Eleven Experience - Deplar Farm - All Inclusive Yatak Takımları
Image More +52 fotoğraf
Eleven Experience - Deplar Farm - All Inclusive
570 Fljót Kuzey İzlanda, Skagafjörour

Eleven Experience - Deplar Farm - All Inclusive misafirlere Skagafjörour bölgesinde, dağda, Pálshús Müzesi ile 15,3 mi (24,6 km) mesafede ve Fell's Kilisesi ile 19,9 mi (32,1 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı resort otel Siglo Marina ile 23,3 mi (37,5 km) ve Herring Era Müzesi ile 23,3 mi (37,6 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

All Meals Included- Chef, Eleven Experience - Deplar Farm - All Inclusive misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

13 odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 spa küveti, sauna ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Auour)
Oda
Oda (Thor)
Room
Oda (Alfaholl)
Room
Oda (Freyja)
Room
Oda (Frigg)
Room
Oda (Skaoi)
Room
Oda (Guorun)
Room
Oda (Snorri)
Room
Oda (Grettir)
Room
Oda (Flóki)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x