Elephant Reach

Tissamaharama
Elephant Reach Genel
Elephant Reach Genel
Elephant Reach Genel
Elephant Reach Öne Çıkan Resim
Elephant Reach Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Elephant Reach
Yala Junction, Kirinda , Tissamaharama

Elephant Reach konaklamanızda Kirinda bölgesinde, Kirinda Tapınağı ile 2 km (1,3 mi) ve Tissa Gölü ile 9,8 km (6,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Yatala Dagoba ile 10,7 km ve Yala Ulusal Parkı ile 13,1 km mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Tusk restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 35 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x