Eleni Apart-Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Lindos
Eleni Apart-Hotel Öne Çıkan Resim
Eleni Apart-Hotel Dış Mekan
Eleni Apart-Hotel Dış Mekan
Eleni Apart-Hotel Dış Mekan
Eleni Apart-Hotel Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Eleni Apart-Hotel
Krana Lindos Decentralized Administration Of The Aegean, Lindos

Eleni Apart-Hotel misafirlere Rodos bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Cleobulus Gömütü ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Tsambika Plajı ile 14,3 mi (23,1 km) ve Lindos Plajı ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Eleni Apart-Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 14 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Stüdyo, Zemin Kat
Superior
Superior Stüdyo, Deniz Manzaralı (Acropolis View)
Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı (Acropolis View)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x