Elena's Luxury Studios and Apartments

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Zakynthos Town
Elena's Luxury Studios and Apartments Öne Çıkan Resim
Elena's Luxury Studios and Apartments Dış Mekan
Elena's Luxury Studios and Apartments Dış Mekan
Elena's Luxury Studios and Apartments Dış Mekan
Elena's Luxury Studios and Apartments Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Elena's Luxury Studios and Apartments
Akrotiri Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Zakynthos Town

Zakynthos bölgesindeki Elena's Luxury Studios and Apartments konaklamanızda, Ionian Sea ve Solomos Meydanı yakınında konaklayacaksınız. Bu plaj olan apart daire Zakynthos Limanı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Tsilivi Plajı ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca apart dairede oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için küçük mutfak olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere ayrı oturma alanı ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x