Elea Suites & Residences

Gouves
Elea Suites & Residences Öne Çıkan Resim
Elea Suites & Residences Dış Mekan
Elea Suites & Residences Dış Mekan
Elea Suites & Residences Yerinde Yemek
Elea Suites & Residences Oda Düzeni
Image More +57 fotoğraf
Elea Suites & Residences
Vlychadas Street Kato Gouves , Gouves

Elea Suites & Residences konaklamanızda Hersonissos bölgesinde, Hersonissos Limanı ile 8 km (5 mi) ve Sarandaris Plajı ile 8,8 km (5,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu apart daire Acqua Plus Water Park ile 9,7 km (6 mil) ve Crete Golf Club ile 10,4 km (6,5 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Double Suite
Süit
Süit
Superior
Superior Süit
Standard
Standard Süit
Deluxe
Deluxe Süit
Traditional
Traditional Villa
Deluxe
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x