Elanacha Hotel

Arusha
Elanacha Hotel Genel
Elanacha Hotel Genel
Elanacha Hotel Dış Mekan
Elanacha Hotel Dış Mekan
Elanacha Hotel Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Elanacha Hotel
Olosiva Village , Arusha

Elanacha Hotel misafirlere Arusha bölgesinde, tarihi bölgede, Arusha Stadı ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede ve Cultural Heritage Centre ile 4,4 mi (7 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Arusha Declaration Müzesi ile 4,5 mi (7,2 km) ve Arusha Uluslararası Konferans Merkezi ile 5 mi (8 km) mesafede.

Elanacha Hotel içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler DVD oynatıcı ve Akıllı televizyonlar bulunan 55 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, ücretsiz bebek bakımı ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x