Elan Valley Hotel

Montgomeryshire, Rhayader
Elan Valley Hotel Öne Çıkan Resim
Elan Valley Hotel Dış Mekan
Elan Valley Hotel Dış Mekan
Elan Valley Hotel Dış Mekan
Elan Valley Hotel Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Elan Valley Hotel
Elan Valley, Powys Montgomeryshire, Rhayader

Rhayader bölgesindeki Elan Valley Hotel misafirlere kırsal bölgede, Elan Vadisi ve Gilfach Doğa Koruma Alanı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Rhayader Müzesi ve Galerisi ile 2,7 mi (4,4 km) ve Gigrin Farm Kızıl Çaylak Besleme Merkezi ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz tam kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve 9.30, hafta sonu 8.30 ve 9.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 11 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x