Elaf Suites Al-Andalus

Batı Bölgesi, Cidde
Elaf Suites Al-Andalus Öne Çıkan Resim
Elaf Suites Al-Andalus Oda Düzeni
Elaf Suites Al-Andalus Oda Düzeni
Elaf Suites Al-Andalus Banyo Tipleri
Elaf Suites Al-Andalus Banyo Tipleri
Image More +16 fotoğraf
Elaf Suites Al-Andalus
Al Andalus Road, Fayd Al Rahmah street Building 186 Batı Bölgesi, Cidde

Cidde bölgesindeki Elaf Suites Al-Andalus konaklamanızda, Jeddah Chamber of Commerce ve Middle Corniche Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Kızıldeniz Alışveriş Merkezi ile 11,9 mi (19,1 km) ve Merkez Balık Pazarı ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 63 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, elektrikli su ısıtıcıları ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Stüdyo
Stüdyo
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x