El Tossal

Costa Blanca, El Castell de Guadalest
El Tossal Öne Çıkan Resim
El Tossal Dış Mekan
El Tossal Dış Mekan
El Tossal Dış Mekan
El Tossal Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
El Tossal
Aitana, 5 Costa Blanca, El Castell de Guadalest

El Tossal misafirlere El Castell de Guadalest bölgesinde, dağda, Guadalest Tuzluk ve Biberlik Müzesi ile Micro-Gigante Müzesi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kır evi Aqua Natura Su Parkı ile 12,5 mi (20,1 km) ve Albir Plajı ile 13,2 mi (21,2 km) mesafede.

El Tossal misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu kır evinde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x