El Rincon de Palmacio

Pálmaces de Jadraque
El Rincon de Palmacio Öne Çıkan Resim
El Rincon de Palmacio Dış Mekan
El Rincon de Palmacio Dış Mekan
El Rincon de Palmacio Dış Mekan
El Rincon de Palmacio Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
El Rincon de Palmacio
72 Calle la Ermita , Pálmaces de Jadraque

Bu tatil evi misafirlere Pálmaces de Jadraque bölgesinde, denize sıfır, Jadraque Kalesi ile 12,9 mi (20,7 km) mesafede ve Church Museums ile 17,6 mi (28,3 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan tatil evi Atienza Kalesi ile 18,3 mi (29,5 km) ve Salinas de Imón ile 19,7 mi (31,8 km) mesafede.

Bu tatil evi misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için tatil evinde mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve dijital TV kanalları var. Misafirler için özel banyoda sadece duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerin konforu için güneşlik/perde sunulmaktadır ve kat hizmetleri günlük olarak verilmektedir; ayrıca ütü/ütü masası istenebilir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için sauna ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu tatil evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x