El Refugio Hosteria

Rabanal del Camino
El Refugio Hosteria Genel
El Refugio Hosteria Öne Çıkan Resim
El Refugio Hosteria Dış Mekan
El Refugio Hosteria Dış Mekan
El Refugio Hosteria İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
El Refugio Hosteria
Calle Real, 74-76 , Rabanal del Camino

Rabanal del Camino bölgesindeki El Refugio Hosteria konaklamanızda Cruz de Ferro ve Centro Artesanal Maragato ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Textile Museum of Val de San Lorenzo ile 11,9 mi (19,2 km) ve Astorga Katedrali ile 12,9 mi (20,8 km) mesafede.

İspanyol mutfağı sevenler için El Mesón de El Refugio ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 16 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x