El Perro de Paterna

Costa De La Luz Cadiz, Paterna de Rivera
El Perro de Paterna Genel
El Perro de Paterna Öne Çıkan Resim
El Perro de Paterna Dış Mekan
El Perro de Paterna Dış Mekan
El Perro de Paterna İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
El Perro de Paterna
Plaza de la Constitución, 8 Costa De La Luz Cadiz, Paterna de Rivera

Paterna de Rivera bölgesindeki El Perro de Paterna konaklamanızda, Iglesia Mayor Santa Maria La Coronada ve Medina-Sidonia Harabeleri ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel La Barrosa Plajı ile 26,3 mi (42,4 km) ve Jerez Parkuru Hipodromu ile 27,2 mi (43,8 km) mesafede.

Otelin restoran, misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x