El Nido Coco Resort

El Nido
El Nido Coco Resort Öne Çıkan Resim
El Nido Coco Resort Dış Mekan
El Nido Coco Resort İç Mekan
El Nido Coco Resort İç Mekan
El Nido Coco Resort Kahvaltı
Image More +25 fotoğraf
El Nido Coco Resort
Barangay Corong Corong , El Nido

El Nido Coco Resort misafirlere El Nido bölgesinde, plaj yakınında, Corong Corong Plajı ve El Nido Halk Pazarı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel El Nido Ana Plajı ile 1,5 mi (2,5 km) ve Nacpan Plajı ile 13,6 mi (21,8 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için El Nino Coco Resort ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Villa, Bahçeli
Room
Bungalov, Plaj Kenarı
Room
Family Bungalov
Room
Panoramic Villa, Plaj Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x