El Marsa

Sidi Fredj
El Marsa Genel
El Marsa Öne Çıkan Resim
El Marsa Dış Mekan
El Marsa Dış Mekan
El Marsa Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
El Marsa
Sidi Fredj, Staoueli , Sidi Fredj

El Marsa misafirlere Algiers (Zeralda) bölgesinde, Ben Aknoun Hayvanat Bahçesi ile 10,5 mi (17 km) mesafede ve Cezayir Üniversitesi ile 11,1 mi (17,9 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Stade 5 Juillet 1962 ile 11,3 mi (18,2 km) ve Delegation of the European Union ile 12,2 mi (19,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 94 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x