El Goulli Appartement

Sousse Governorate
El Goulli Appartement Öne Çıkan Resim
El Goulli Appartement Dış Mekan
El Goulli Appartement Dış Mekan
El Goulli Appartement Dış Mekan
El Goulli Appartement Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
El Goulli Appartement
Residence el Houda Avenue Babib Bourguiba , Sousse Governorate

El Goulli Appartement konaklamanızda Hergla bölgesinde, El Kantaoui Golf Sahası ile 16,6 km (10,3 mi) ve Acqua Palace Water Park ile 16,9 km (10,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Port El Kantaoui Plajı ile 17,3 km (10,7 mi) ve Sousse Archaeological Museum ile 41,5 km (25,8 mi) mesafede.

El Goulli Appartement misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için plazma televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire
Room
Comfort Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x