El Golf Hotel Boutique

Kıyı Bölgesi, Lima, Peru
El Golf Hotel Boutique Öne Çıkan Resim
El Golf Hotel Boutique Dış Mekan
El Golf Hotel Boutique İç Mekan
El Golf Hotel Boutique İç Mekan
El Golf Hotel Boutique İç Mekan
Image More +42 fotoğraf
El Golf Hotel Boutique
Francisco Valle Riestra 576, San Isidro (entre cuadra 14 y 15 de Av Pezet) Kıyı Bölgesi, Lima, Peru

Lima (San Isidro) bölgesindeki El Golf Hotel Boutique konaklamanızda Olivar Parkı ve Real Plaza Salaverry Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu butik otel Huaca Pucllana Harabeleri ile 3,6 km (2,2 mi) ve Miraflores Central Parkı ile 4,5 km (2,8 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Senior Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x