El Castañar Nazari- Adults Only

Doğu Endülüs, Busquistar
El Castañar Nazari- Adults Only Öne Çıkan Resim
El Castañar Nazari- Adults Only Dış Mekan
El Castañar Nazari- Adults Only Dış Mekan
El Castañar Nazari- Adults Only Dış Mekan
El Castañar Nazari- Adults Only Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
El Castañar Nazari- Adults Only
Carretera A4132 km 39,5 Doğu Endülüs, Busquistar

Busquistar bölgesindeki El Castañar Nazari- Adults Only konaklamanızda, Poqueira Boğazı ile 19,2 mi (31 km) ve O Sel Ling ile 20,6 mi (33,2 km) mesafede olacaksınız. Bu kır evi Su Müzesi ile 27,2 mi (43,8 km) ve Lanjaron Kalesi ile 28,2 mi (45,5 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca kır evinde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu kır evinde ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x