El Bungalow De Gaby

Peru Dağlık Bölgesi, Jazán
El Bungalow De Gaby Öne Çıkan Resim
El Bungalow De Gaby Dış Mekan
El Bungalow De Gaby Dış Mekan
El Bungalow De Gaby Dış Mekan
El Bungalow De Gaby İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
El Bungalow De Gaby
Jirón Bongará Peru Dağlık Bölgesi, Jazán

El Bungalow De Gaby konaklamanızda Jazán bölgesinde, Cerro Tacala ile 21,9 km (13,6 mi) ve Gocta Şelaleleri ile 21,9 km (13,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu kayak dostu tatil evi Miradors ile 50,1 km (31,2 mi) ve Ulusal Kültür Enstitüsü Müzesi ile 50,2 km (31,2 mi) mesafede.

Peru mutfağı sevenler için Milagritos ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 5 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, set üstü ocak ve mikrodalga fırın mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 50 inç LED televizyon ve kablolu TV kanalları vardır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı bulunmaktadır. Bu tatil evinde ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Bungalov, 3 Yatak Odası, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

x