El Balcón de Nieves

Doğu Endülüs, La Zubia
El Balcón de Nieves Genel
El Balcón de Nieves Dış Mekan
El Balcón de Nieves Dış Mekan
El Balcón de Nieves İç Mekan
El Balcón de Nieves Kahvaltı
Image More +70 fotoğraf
El Balcón de Nieves
Alayos, 174 Doğu Endülüs, La Zubia

La Zubia bölgesindeki El Balcón de Nieves misafirlere milli parkta, Estadio Nuevo los Carmenes ve Los Cahorros ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Elhamra ile 8,2 mi (13,2 km) ve Sierra Nevada Kayak Merkezi ile 24 mi (38,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Kişilik Oda
Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x