Eira Ski Lodge

İspanyol Pyrénées Dağları, Naut Aran
Eira Ski Lodge Öne Çıkan Resim
Eira Ski Lodge Dış Mekan
Eira Ski Lodge Dış Mekan
Eira Ski Lodge Dış Mekan
Eira Ski Lodge Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Eira Ski Lodge
Carretera Beret s/n Urbanización Tanau İspanyol Pyrénées Dağları, Naut Aran

Eira Ski Lodge misafirlere Naut Aran bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Baqueira Beret Kayak Merkezi yakınında ve Montgarri Outdoor Doğa Sporları Merkezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Banhs de Tredòs ile 2,6 mi (4,2 km) ve PyrenMuseu Müzesi ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Eira, Eira Ski Lodge misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

8 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır. (Ücretli) kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Dubleks, Sigara İçilmez
Dağ
Dağ Evi, Birden Çok Yatak Odası
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x