Eilean Iarmain

Northern Highlands, Skye Adası
Eilean Iarmain Genel
Eilean Iarmain Genel
Eilean Iarmain Öne Çıkan Resim
Eilean Iarmain Dış Mekan
Eilean Iarmain Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Eilean Iarmain
Lamraig Sleat Northern Highlands, Skye Adası

Skye Adası bölgesindeki Eilean Iarmain misafirlere dağda, Torabhaig İçki Fabrikası ve Armadale Feribot Terminali ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Armadale Şatosu ile 12,2 km (7,6 mil) ve Isle of Skye Market Square ile 15,2 km (9,5 mil) mesafede.

Birlinn, Eilean Iarmain misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları, ücretsiz poşet çay/hazır kahve ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Süit,
Süit, 2 Tek Kişilik Yatak
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x