Edinburgh Hostel

Güney Merkez Çin, Zhangjiajie
Edinburgh Hostel Genel
Edinburgh Hostel Genel
Edinburgh Hostel Genel
Edinburgh Hostel Genel
Edinburgh Hostel Genel
Image More +62 fotoğraf
Edinburgh Hostel
A23, Pengjiapu Residential Community Guanli Road, Yongding District Güney Merkez Çin, Zhangjiajie

Edinburgh Hostel misafirlere Zhangjiajie (Yongding) bölgesinde, Tianmen Dağı Büyük Kapısı ve Bailong Asansör ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Zhangjiajie Ulusal Orman Parkı ile 3,1 mi (5 km) ve Puguang Temple ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda MP3 takma konsolu ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve pilav pişirici gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, kuaför ve piknik alanı vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Elite
Elite İki Ayrı Yataklı Oda
Design
Design Üç Kişilik Oda
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Signature Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Economy Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x