Edificio Martinique Delux

Caribbean Lowlands, Cartagena
Edificio Martinique Delux Genel
Edificio Martinique Delux Öne Çıkan Resim
Edificio Martinique Delux Dış Mekan
Edificio Martinique Delux Dış Mekan
Edificio Martinique Delux Oda Manzaraları
Image More +23 fotoğraf
Edificio Martinique Delux
CLLE 20 #16-21 Caribbean Lowlands, Cartagena

Bu apart otel size Cartagena merkezinde, Las Americas Uluslararası Kongre Merkezi ile 5 dakika yürüyüş ve La Boquilla Plajı ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Ayala Center ile 5,8 mi (9,3 km) ve Saat Kulesi ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

Oteldeki 6 plaj barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Klimalı bu apart dairede mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz buhar odası ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Art Deco stili apart dairede misafirlere barbekü ızgaraları ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Cielo Mar 1004

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x