Eden Resorts and spa

Jammu & Kashmir Ski, Pahalgam
Eden Resorts and spa Öne Çıkan Resim
Eden Resorts and spa Dış Mekan
Eden Resorts and spa Dış Mekan
Eden Resorts and spa Dış Mekan
Eden Resorts and spa Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Eden Resorts and spa
Rafting Point Movera Jammu & Kashmir Ski, Pahalgam

Pahalgam bölgesindeki Eden Resorts and spa konaklamanızda, Poshwan Parkı ile 14 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Lidder Eğlence Parkı ile 9,1 mi (14,7 km) ve Pahalgam Golf Sahası ile 9,2 mi (14,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 50 klimalı odada şömine ve LED televizyon vardır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Ücretsiz su parkı, açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Premium Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x