Eden Resort

Cebu Adası, Santander
Eden Resort Genel
Eden Resort Genel
Eden Resort Genel
Eden Resort Genel
Eden Resort Öne Çıkan Resim
Image More +27 fotoğraf
Eden Resort
Liloan Cebu Adası, Santander

Eden Resort misafirlere Santander bölgesinde, okyanus kıyısında, Sumilon Adası ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede ve Sumilon Sand Bar ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Sumilon Adası Plajı ile 5,8 mi (9,3 km) ve Sumilon Adası İskelesi ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Asya mutfağı sevenler için Eden ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 2 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Süit,
Süit, Okyanus Manzaralı, Okyanusa Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x